Un spectacol sportiv la evenimentul „Toți suntem campioni” care a marcat încheierea proiectului „Sportul de echipă – un mediu de dezvoltare a abilităților pentru viață.” În programul Civitas – Sport 2.0., echipele antrenate de profesorii Școlii Metropolitane ARC s-au întâlnit cu invitații lor de la Clubul Sportiv nr. 4 și Școala Gimnazială nr. 112. Un adevărat regal de baschet, rugby tag și oină la care au asistat cu entuziasm părinții și colegii micilor sportivi!

 

14:00: Meci demonstrativ de baschet – Invitați copiii de la Clubul CS4 – Echipa Moșului contra echipei lui Grinch!

15:00: Meci de baschet între echipa ARCașilor de la clasa a IV-a și cea a Clubului CS4

15:30: Meci de oină între echipa ARCașilor de la clasa a VI-a și echipa invitaților de la Școala Gimnazială nr.112

16:00: Meci de Rugby Tag între ARCașii clasei a VII-a și echipa Școlii Gimnaziale nr. 112

Școala Gimnazială Metropolitană ARC și Fundația Romanian Business School vă invită miercuri, ora 16:00 la sediul nostru din str. Eșarfei – intrarea din Aleea Tândală la evenimentul dedicat Zilei Internaționale a Păcii prin care lansăm proiectul “Sportul de echipă – un mediu de dezvoltare a abilităților pentru viață!” – proiect al Școlii Gimnaziale Metropolitane ARC finanțat de Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS în cadrul Programului de finanțare 2022 – CIVITAS 2.0 – SPORT ȘCOLAR.

“Sport has the power to change the world. It has the power to inspire. It has the power to unite people in a way that little else does. It speaks to youth in a language they understand.” Nelson Mandela

Program:

Vernisajul expoziției de lucrări plastice « Sport pentru Pace » ale elevilor membri ai cluburilor de arte și multiculturalism din Școala Metropolitană ARC – prof. Lăcrămioara Matei și prof. Ileana Cernat Peneș.

Prezentarea proiectului

Alocuțiuni ale organizatorilor, finanțatorilor și partenerilor – Președintele Federației Române de Oină, Fondatorul Școlii de rugby « Șoimii București », reprezentantul Clubului Sportiv « Laguna ».

Intervenții ale elevilor care vor fi implicați în proiect

Meci demonstrativ de baschet – Club Sportiv Laguna

Meci demonstrativ Rugby Tag – Scoala de Rugby “Șoimii București”